Ontdek Je Toekomst bij Blitta Gevelsystemen: Innovatie en Teamwerk

Bij Blitta Gevelsystemen omarmen we talent en ambitie. Waarom bij ons werken?

Bij Blitta zit vernieuwing in ons DNA. Word deel van een dynamische omgeving waar je bijdraagt aan technologische vooruitgang en innovatieve geveloplossingen.

Ontwikkel je vaardigheden in een omgeving waar kennis de kern is. Werk samen met goed opgeleide professionals, deel expertise en stimuleer je eigen groei.

Geen dag is hetzelfde bij Blitta. Omarm uitdagende projecten in diverse sectoren, van utiliteitsbouw tot grote werken, en ontdek nieuwe afzetmarkten.

Als jij zoekt naar een plek waar jouw inzet, ideeën en groei worden gewaardeerd, nodigen we je uit om samen met ons te bouwen aan de toekomst van Blitta Gevelsystemen. Maak deel uit van een team dat niet alleen gevels construeert, maar ook carrières.

Blitta Gevelsystemen

Blitta Gevelsystemen B.V. draagt al sinds 1874 haar naam met trots in de regio Noord-Limburg. Oorspronkelijk begonnen in het pittoreske Blitterswijck, hebben we nu al vele jaren onze thuisbasis in Venray, gunstig gelegen nabij de A73.

Als toonaangevende speler in de bouwsector hebben wij het voorrecht om de gevels van prachtige gebouwen te realiseren. Op diverse locaties in Nederland prijken bekende (woon)gebouwen waarvan Blitta de gevelbekleding met zorg heeft verzorgd. Ook internationaal genieten wij erkenning als gewaardeerde gevelbouwer.

TECHNIEK, CREATIVITEIT & PASSIE: INNOVATIE!

Achter het succes van onze prestigieuze projecten schuilt een team van ruim 100 vakmensen. Met technische expertise, creativiteit en passie bundelen zij hun krachten om telkens weer prachtige resultaten te behalen. Verschillende rollen worden vervuld, zoals project engineer, werkvoorbereider, productiemedewerker en monteur.

Bij Blitta staat samenwerking en teamwork centraal. De menselijke factor is van groot belang in onze organisatie.

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Ben jij enthousiast en gepassioneerd? Bij Blitta verwelkomen we graag nieuwe collega’s die ons helpen om onze ambitie, uitgedrukt in onze slogan ‘The beauty of innovation’, waar te maken. We zoeken mensen met een passie voor het vak, teamgeest en de drive om hoogwaardige gevels te leveren.

GEPASSIONEERD & TEAMWORKER?

Werken bij Blitta betekent uitdagende projecten, afwisselend werk en een team van collega’s die allemaal gepassioneerd zijn over de gevelbouw. Innovatie zit in ons DNA en we gaan graag uitdagingen aan.

STEL JE VOOR AAN BLITTA!

Heb jij een technische achtergrond (TU, HTS of MTS) en zoek je een werkgever in de bouwsector waar je voldoening kunt halen uit je werk en waar afwisseling vanzelfsprekend is? Solliciteer dan bij Blitta.

Neem contact op

Als onze organisatie je aanspreekt, maar er momenteel geen passende vacature beschikbaar is, of als je een andere achtergrond hebt, stuur dan een open sollicitatie (motivatie + CV) naar: hrm @ blitta.nl t.a.v. Gemma Arts, HRM-adviseur of gebruik het formulier.

  • Uw Gegevens

Casa Nova

Rotterdam