GEVELS VAN BLITTA

Innovatieve Oplossingen

Blitta staat bekend om innovatieve oplossingen. Innovatie is de kern van ons succes. Onze kennis, ervaring en creativiteit stellen ons in staat om oplossingsgericht mee te denken in elke fase van de bouw, van ontwikkeling tot oplevering. We bieden integrale oplossingen voor architecten, bouwbedrijven en projectontwikkelaars.

Eigen Productontwikkeling

Wij zoeken voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om functionaliteiten van gevelsystemen te verbeteren. Denk aan het combineren van functies zoals ramen die overdag de zon weren en ’s nachts automatisch opengaan om te ventileren. Onze oplossingen worden uitvoerig getest en geproduceerd in onze eigen werkplaats, met gegarandeerde kwaliteit onder ideale omstandigheden.

Blitta: innovatieve gevelsystemen voor architecten en bouwbedrijven. Van eigen productontwikkeling tot totaaloplossingen, waar esthetiek en verantwoordelijkheid samenkomen

Co-design & Co-makership

Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor de hele gevel als co-designer en co-maker. Onze engineers denken actief mee met architecten, en onze specialisten in de werkplaats zoeken naar de beste methoden voor productie en montage. Onze integrale benadering maakt ons de ideale partner.

Hoogwaardige Techniek

Geveltechnologie groeit in toenemende mate in belang, vooral wat betreft de bouwfysische aspecten ervan. Hierbij kun je denken aan het beheersen van licht, ventilatievoorzieningen, warmte-isolatie, vochtregulatie, koeling, en meer. Daarnaast zien we een groeiende integratie van elektronica in gevels, bijvoorbeeld voor het automatisch openen en sluiten van ramen. Een andere benadering is het centraliseren van installaties naar de gevel, voor bijvoorbeeld ventilatie, koeling of verwarming. In nauwe samenwerking met onze partners onderzoeken en implementeren wij deze mogelijkheden in onze gevelsystemen. Deze vooruitgang draagt bij aan een verbeterd binnenklimaat en een positieve impact op het milieu daarbuiten, wat in lijn is met de groene visie van Blitta.

Maatwerk

Elk project vereist een unieke aanpak. Daarom leveren wij maatwerk, waarbij we verschillende materialen en onderdelen combineren om elkaar te versterken. Esthetiek en verantwoordelijkheid staan centraal in ons ontwerp- en productieproces.

Totaaloplossingen

Onze producten en diensten vormen samen een totaaloplossing voor gevelconstructies. Onze integrale aanpak biedt architecten nieuwe mogelijkheden en aannemers zekerheid over een verantwoorde uitvoering. Voor complexe projecten is deze aanpak een enorme meerwaarde, waarbij wij garant staan voor een optimale afstemming tussen ontwerp, productie, en montage.

Elk project is uniek, en het combineren van diverse materialen versterkt niet alleen de gevel, maar ook de esthetiek en verantwoordelijkheid. Onze totaaloplossingen bieden architecten nieuwe mogelijkheden, terwijl aannemers verzekerd zijn van een verantwoorde uitvoering. Het is de integrale aanpak die ons onderscheidt, waarbij we garant staan voor een perfecte afstemming tussen ontwerp, productie en montage.