Nieuwbouw, Renovatie & Service

Bouwen aan unieke gevels!

Blitta Gevelsystemen, sinds 1874 een innovatieve kracht in gevelsystemen, excelleert in industrieel ontwikkelen en produceren. Als co-maker in de bouwmarkt streven we voortdurend naar meerwaarde, waarbij de kwaliteit van mensen, processen en machines resulteert in hoogwaardige eindproducten, zowel technisch als esthetisch.

Blitta streeft naar een groene, duurzame uitstraling, technologische vooruitgang en vernieuwing, terwijl het zich positioneert als een aantrekkelijke werkomgeving en prettige zakenpartner. Onze markt omvat aluminium en gerelateerde gevelsystemen, utiliteitsbouw, grote projecten in Nederland en de verkenning van nieuwe afzetmarkten, met focus op samenwerking en een netwerk van betrouwbare partners.

NIEUWbouw

Bij Blitta Gevelsystemen zijn we er trots op dat we toonaangevend zijn op het gebied van nieuwbouwprojecten. Onze specialisatie ligt in het leveren van hoogwaardige en innovatieve gevelsystemen voor zowel utiliteits- als woningbouw. Met een uitgebreide expertise en jarenlange ervaring dragen wij actief bij aan de realisatie van duurzame en esthetisch aantrekkelijke gebouwen. Bij Blitta Gevelsystemen staat kwaliteit en vakmanschap altijd centraal, en we streven ernaar om bij elk nieuw project te voldoen aan de hoogste standaarden.

Renovatie

Als erkende experts op het gebied van gevelsystemen bieden wij hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor renovatieprojecten, zowel in de utiliteits- als woningbouw. Met onze diepgaande kennis en rijke ervaring dragen wij actief bij aan de transformatie en vernieuwing van bestaande gebouwen. Bij Blitta Gevelsystemen streven we voortdurend naar duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossingen, waarbij kwaliteit en vakmanschap altijd voorop staan. We zijn er trots op om bij te dragen aan het behoud en de verbetering van de bestaande architectuur.

Service

Bij Blitta Gevelsystemen hebben we een toegewijde serviceafdeling die zich richt op snelle en efficiënte ondersteuning aan onze klanten. Ons ervaren team staat klaar om technische ondersteuning te bieden, advies op maat te geven en eventuele problemen op te lossen. We streven naar langdurige relaties met onze klanten en zetten ons in voor hun tevredenheid door de hoogste kwaliteitsnormen na te streven en een succesvolle samenwerking te waarborgen.

Met onze innovatieve gevels dragen we bij aan het verrijken van een duurzame gebouwde omgeving door waarde toe te voegen.

Maatwerk geveloplossingen die voldoen aan technische, esthetische en financiële vereisten

Prefab aluminium gevels

Onze meerwaarde is kennis!

Blitta Gevelsystemen is een innovatieve partner op het gebied van gevelconstructies. Met onze kennis, ervaring en creativiteit bieden wij architecten, bouwbedrijven en projectontwikkelaars totaaloplossingen voor het ontwerp en de bouw van gevelconstructies. Als co-designer en co-maker nemen we verantwoordelijkheid voor de hele gevel, waarbij onze engineers meedenken met architecten en onze specialisten in de werkplaats de beste productie- en montagemethoden zoeken. Blitta doet dit al sinds 1874. In die jaren hebben we nog nooit een project niet afgemaakt!

Kwaliteit en duurzaam

Wij streven naar duurzame bijdragen aan het leefklimaat, zowel binnen als buiten een gebouw, door nieuwe technische functionaliteiten in onze gevelsystemen te integreren. Ons doel is om prettige en comfortabele ruimtes te creëren voor de gebruikers van een gebouw, waarbij we het aanbod van zon, lucht, wind en geluid op een optimale wijze beheren. We onderzoeken voortdurend nieuwe mogelijkheden in samenwerking met onze opdrachtgevers om de kwaliteit van de gevel te waarborgen.

 

We maken het verschil met

vakbekwame en ervaren professionals

Samenwerken

Bij Blitta Gevelsystemen hechten we veel waarde aan partnerschap. We geloven dat samenwerking en het bundelen van krachten essentieel zijn voor het succes van een project en de tevredenheid van onze klanten. Daarom zoeken we bij elk project naar de juiste partners die passen bij de specifieke behoeften van de klant en het project.

We werken ook nauw samen met gerenommeerde systeemhuizen, glasleveranciers en plaatverwerkers om hoogwaardige gevelconstructies te realiseren. Dankzij onze sterke partnerschappen kunnen we een breed scala aan expertise en hoogwaardige materialen bieden, wat bijdraagt aan de kwaliteit en het succes van onze projecten.

ONS DOEL

Binnen de technische, esthetische en financiële randvoorwaarden van onze opdrachtgevers streven wij ernaar om een complete geveloplossing te ontwerpen en te realiseren voor elk gebouw. Ons doel is om een totaaloplossing te bieden die voldoet aan alle vereisten en wensen, waarbij we zorgvuldig rekening houden met de technische haalbaarheid, esthetische aspecten en de financiële mogelijkheden.

Met onze expertise en toewijding streven we ernaar om de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen en hoogwaardige gevels te creëren die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn.

Één Partner voor Succes

Zakendoen met Blitta betekent simpelweg één woord: samenwerking. Van ontwerp tot geveloplevering bieden we niet alleen een innovatieve aanpak, maar ook de mogelijkheid om verder te denken dan de marktstandaarden. Onze toewijding aan esthetische en technisch toonaangevende gevels gaat hand in hand met een gegarandeerde hoge bouwkwaliteit en extra aandacht voor duurzaamheid.

Bij Blitta krijgt u meer dan alleen gevelbouw; u krijgt een betrouwbare partner die zich inzet voor het succes van uw project. Met één contactpersoon stroomlijnen we het hele proces, waardoor uw ontwerp, productie en montage moeiteloos samenkomen.

Q-Residences

Amsterdam