Totaalleverancier

TOTAALLEVERANCIER IN GEVELCONSTRUCTIES

Blitta, sinds 1874 een innovatieve kracht in gevelconstructies, biedt als totaalleverancier kennis, ervaring en creativiteit aan architecten, bouwbedrijven, en projectontwikkelaars. Onze duurzame gevelconstructies dragen bij aan zowel het interieur als het exterieur van gebouwen. Als co-designer en co-maker zijn we een creatieve partner in elke bouwfase, met expertise in projecten zoals DBFMO en PPS.
Blitta is uw betrouwbare partner van ontwerp tot montage, met een focus op het gewenste architectonische beeld en de kwaliteit van het project. Onze ervaring en kennis leiden tot geveloplossingen waarbij we samenwerken met de juiste partners en materialen, zoals aluminium en HSB. Onze eigen montageafdeling, experts in complexe bouwwerken, zorgt voor een geslaagde realisatie op elke bouwplaats. Bij Blitta streven we naar mogelijkheden en kansen, en ontzorgen we uw project volledig, zodat u als tevreden klant op een succesvol project kunt terugkijken.

ONTWERP EN ONTWIKKELING

Onze eigen ontwerpafdeling maakt Blitta een ideale ontwikkelpartner. Creatieve en innovatieve kennis stelt ons in staat verder te denken dan standaarden. Vaak betrokken als co-designer of co-maker, bieden we unieke, beeldbepalende gevels die veilig en duurzaam zijn, binnen planning en budget. Onze meerwaarde in het gehele ontwerpproces maakt ons een gewaardeerde partner voor architecten en aannemers.

 

PRODUCT OP MAAT

Blitta ontwerpt en produceert op maat, rekening houdend met unieke bouwstructuren en bewegingen. Of het nu gaat om complete gevelsystemen, gevelbekleding, vliesgevels of aluminium kozijnen, we leveren producten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen, getest en gegarandeerd. Onze focus op maatwerk gaat verder dan esthetische overwegingen; het biedt ook technische oplossingen die de functionaliteit van de gevel verbeteren.

 

PROJECT ENGINEERING EN MANAGEMENT

Onze engineers waarborgen de totale kwaliteit van de gevelconstructie, terwijl ons projectmanagement aannemers één aanspreekpunt biedt. Deze integrale aanpak waarborgt een hoogwaardige gevelconstructie. Door onze betrokkenheid in het projectmanagementproces, van ontwerp tot oplevering, zorgen we voor een vlotte communicatie tussen alle betrokken partijen, wat essentieel is voor het succes van het project.

PRODUCTIE EN LOGISTIEK

Gevelelementen worden geproduceerd in onze gecontroleerde werkplaats. Onze logistiek, inclusief zelflossende vrachtwagen, biedt maatwerkplanning, minimaliseert opslagbehoefte en zorgt voor tijdige levering. Met een geïntegreerd productie- en logistiek proces streven we naar efficiëntie en flexibiliteit, waardoor we snel kunnen reageren op veranderende projectbehoeften.

MONTAGE EN SERVICE

Onze specialisten monteren gevelelementen snel en efficiënt. Blitta blijft betrokken na oplevering, met expertise in preventief onderhoud en een focus op duurzame samenwerkingen. Onze service gaat verder dan alleen het opleveren van een gevel; we streven naar langdurige relaties met onze klanten, waarbij we ondersteuning bieden gedurende de levensduur van de gevel.

 

PREFAB EN ONE-STOP SHOP

Als trendsetter in prefab gevelelementen assembleren we in ideale omstandigheden, vermijden on-site fabricage, en voegen technische functionaliteiten toe. Als One-Stop Shop regelen we alles rondom gevelconstructies, minimaliseren afstemmingsproblemen en vertragingen. Onze prefab aanpak biedt niet alleen efficiëntie in de productie, maar zorgt ook voor minder verstoring op de bouwplaats, waardoor we de impact op het milieu verminderen.

 

Amsterdam

The Valley