Engineer gevelbouw

Ben jij enthousiast, zorgvuldig, proactief en oplossingsgericht?

Wij zoeken een initiatiefrijke engineer gevelbouw met een gezonde dosis doorzettingsvermogen.

Blitta is een innovatieve en gerenommeerde speler in de gevelbouw en heeft het voorrecht het aanzicht van gebouwen te mogen vervaardigen. Als engineer gevelbouw ondersteun je een projectengineer bij het uitwerken van gevelbouwprojecten. Je werkt principeoplossingen verder uit waarbij het je 2e natuur is om te komen met aanvullingen of eigen ideeën. Je werkt het ontwerp op detailniveau uit zodat er een eenduidige afstemming met de opdrachtgever kan plaatsvinden. Vervolgens zorg je intern voor een naadloze overdracht naar onze collega’s van werkvoorbereiding. De productie vindt plaats in de eigen productielocatie in Venray zodat je kunt zien hoe jouw ontwerpen worden uitgevoerd. Indien nodig ga je naar de bouw om onze collega’s van montage te instrueren tijdens de opstart van jouw project.

Wie ben jij?

  • Je bent een techneut in hart en nieren.
  • Je hebt kennis van- en affiniteit met- werktuigbouwkunde, gevelbouwkunde, bouwkunde of civiele techniek op MBO/HBO niveau.
  • Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van (gevel)bouw en ervaring in de gevelbranche is een pluspunt.
  • Je bent sociaal vaardig en kunt effectief communiceren met projectbetrokkenen, zowel intern als extern.
  • Je bent zorgvuldig en hebt oog voor detail.
  • Je bent een teamspeler met een proactieve houding en een hoge mate van zelfstandigheid.
  • Het bezit van een VCA-VOL certificaat is een pré, maar kan ook bij Blitta worden behaald.
  • Je werkt met 2D AutoCAD, kennis van Revit is een pre.

Wij bieden
Een uitdagende baan met volop doorgroeimogelijkheden binnen een organisatie waar innovatie en techniek een gedeelde passie vormen. Bij Blitta Gevelsystemen, waar vakmanschap en enthousiasme samenkomen, krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen een dynamische omgeving. Naast marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een stimulerende werkomgeving waar jouw talenten tot bloei kunnen komen.

Spreekt deze functie je aan? Stuur dan je CV met motivatie naar hrm@blitta.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Gemma Arts, HRM.

Overige vacatures

Projectengineer

Ben jij enthousiast, zorgvuldig, proactief en oplossingsgericht? Wij zoeken een initiatiefrijke...

Site Manager

Ben jij een échte organisator met een praktische en oplossingsgerichte instelling? Voel jij je op...

Projectcoördinator

Ben jij enthousiast, zorgvuldig, pro-actief en oplossingsgericht? Wij zoeken een initiatiefrijke...

Bij Blitta Gevelsystemen hechten we waarde aan talent, passie en teamwork. We zijn op zoek naar gedreven professionals die samen met ons willen bouwen aan de toekomst van de gevelbouw. Kom bij ons en draag bij aan het succes van opwindende projecten die de norm verleggen.

Spreekt deze functie je aan? Stuur dan je CV met motivatie naar hrm@blitta.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met mij, Gemma Arts HRM, te bereiken op 0478-555 555.

Gemma Arts

HRM, Blitta Gevelsystemen